Η καφετέρια του Όνειρου Ζαχλωρούς στην οποία σερβίρετε και το  πλούσιο πρωινό μας, είναι έτοιμη να σας ταξιδέψει στην απόλυτη  χαλάρωση και διασκέδαση. Εκεί μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη απεριόριστη θέα που ξεπροβάλλει επιβλητική μπροστά από την μεγάλη τζαμαρία πίνοντας ένα καλοφτιαγμένο καφέ ή κάποιο από τα special ροφήματα μας.

Καθώς η μέρα φεύγει, η καφετέρια μετατρέπεται σε Μusic Bar, ενώ τα πρώτα ποτά και τα πολύχρωμα cocteils κάνουν την εμφάνιση τους και σε συνδυασμό με την επιλεγμένη μουσική και τις προσαρμοσμένες στην εποχή τιμές, σας οδηγούν στον απόλυτο χώρο διασκέδασης.

Η καταπληκτική θέα, η καλόγουστη διακόσμηση, η πέτρα και το ξύλο, τα γραφικά σπιτάκια που δένουν αρμονικά με το καταπράσινο τοπίο θα σας ηρεμήσουν, θα σας ξεκουράσουν και θα σας μεταφέρουν σε έναν ονειρικό κόσμο.

Στο “Όνειρο Ζαχλωρούς” διοργανώνονται εκδηλώσεις, βαπτίσεις, δεξιώσεις, εορταστικά τραπέζια, πάρτυ, εκδηλώσεις σχολείων καθώς και όλες τις προσωπικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις. Η καφετέρια διαθέτει δωρεάν wi-fi internet 24ωρο.